Vacature Match-maker


Match-makers kinderopvang gezocht!

 

Heb je overtuigingskracht aan de telefoon? Hou je van een logistieke uitdaging? Heb je affiniteit met de kinderopvang? Help jij ons dit jaar om in totaal 136 kinderopvanglocaties en gastouders te vinden voor de Landelijke Kwaliteitsmonitor Kinderopvang?

Voor de uitvoering van de Landelijke Kwaliteitsmonitor Kinderopvang (LKK) 2021/2022 is het consortium van de Universiteit Utrecht en onderzoeks- en adviesbureau Sardes op zoek naar twee match-makers. De match-makers werken met een bellijst vanuit een CRM-systeem waarin de procedure van werving van locaties en gastouders wordt bijgehouden. Ze werken in een klein teamverband en onder begeleiding van een medewerker van Sardes.

 

Wat is LKK?

In opdracht van het ministerie van SZW / Directie Kinderopvang wordt door een consortium van UU en Sardes jaarlijks de kwaliteit van de Nederlandse kinderopvang gemeten. Op basis van een steekproeftrekking bezoeken we dit jaar 136 locaties en gastouders. We maken gebruik van wetenschappelijk gevalideerde observatie-instrumenten, vragenlijsten, interviewleidraden en videomateriaal om op een zorgvuldige wijze zicht te krijgen op de kwaliteit van de bezochte locaties en gastouders. Locaties en gastouders die meedoen krijgen een individuele terugkoppeling over de kwaliteit op de groep, met tips & tops en een cadeaubon. De bevindingen rapporteren we terug aan het ministerie, de Tweede Kamer en het werkveld. Voor meer info zie: www.monitorlkk.nl.  

 

Werkzaamheden

Vanuit Sardes worden geselecteerde locaties kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang en gastouders per mail benaderd met de vraag om mee te doen aan de LK2021. De match-makers zorgen na een korte training onder meer voor:

·       het telefonisch werven van de organisaties in de kinderopvang op basis van een (flexibel) belscript,

·       het onderhouden van contacten met organisaties (gedurende het hele proces van bellen tot afronden van de gegevensverzameling),

·       het at random selecteren van de groepen,

·       het opvragen van gegevens bij organisaties (o.a. dagschema, toestemmingsformulieren van ouders en personeel),

·       het onderhouden van contacten met en informeren van observatoren,

·       het inregelen van observatie-afspraken op basis van beschikbaarheid van observatoren,

·       het uitzetten en nabellen van (digitale) vragenlijsten bij uitvoerende medewerkers en management 

De werkzaamheden starten tweede helft mei en lopen tot ongeveer eind 2021.

 

Wat bieden wij?

Meedoen met de LKK2021 biedt je de mogelijkheid om een substantiële bijdrage te leveren aan een belangrijk landelijk onderzoek naar de kwaliteit van de kinderopvang. De werkuren zijn tot aan de zomervakantie 2021 circa 10 uren per week, te verdelen over twee of drie dagen (bij voorkeur de maandagen, dinsdagen en donderdagen). Na de zomervakantie kan de ureninzet worden uitgebreid. Je wordt aangesteld via een uitzendbureau. Werken op zzp-basis is niet mogelijk. Er vindt een wekelijkse uitbetaling van gewerkte uren plaats.

 

 

Naar wie zijn wij op zoek?

Match-makers die in aanmerking komen vinden het vooral leuk om telefonisch werk te doen (locaties en gastouders overhalen om mee te doen aan ons onderzoek), maar zijn ook goed in het organiseren en plannen van de bezoeken. Verder ben je administratief sterk en nauwkeurig. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

·       Capaciteiten om het telefoongesprek te leiden waarbij je ook durft door te vragen

·       Interesse in ons onderzoek, spontaniteit, leergierigheid, doorzetter en een vlotte persoonlijkheid

·       Je beschikt over een winnaarsmentaliteit en je kunt goed multitasken

·       Je hebt een fijne telefoonstem en goede mondelinge vaardigheden

·       Ervaring met een telefonische functie is een pre

·       Je bent zo’n 10 uur per week op twee of drie dagen per week beschikbaar (in overleg op de maandag, dinsdag of donderdag) vanaf medio mei 2021, na de zomervakantie kan het aantal uren worden uitgebreid bij goed functioneren

 

Interesse?

Indien je aan de slag wilt als match-maker dan ontvangen wij graag op korte termijn de volgende informatie:

Curriculum Vitae

Korte motivatie

 

Je kunt deze sturen naar t.tahalele@sardes.nl,  t.a.v. Tanja Tahalele.